Svietidlo Fenix TK65R je spoľahlivý svetelný dozor pre všetkých profesionálov

Predovšetkým na opasky policajtov, záchranárov, zamestnancov bezpečnostných služieb a stráženie objektov je zameraná nová nabíjateľná baterka Fenix TK65R s extrémnym výkonom 3200 lúmenov a dosvitom 375 metrov.

Vysoko výkonné svietidlo Fenix TK65R s micro-USB nabíjaním je projektované predovšetkým pre ostrahu veľkých areálov, služobné použitie či prieskumné a záchranné operácie a pre pohyb v ťažkom a neprehľadnom teréne. Za svoj výkon vďačí extrémne výkonnej LED Cree XHP70, ktorú napája na mieru vyrobený interný Li-ion akumulátor s kapacitou 5 000 mAh. Ten možno dobíjať priamo vo svietidle skrze vstavaný micro-USB konektor. Okrem štandardného nabíjania zo siete ju môžete pri použití príslušného USB adaptéra nabíjať aj počas výjazdu v aute. Koncovka svietidla je vybavená štyrmi diódami, ktoré indikujú aktuálny stav nabitia akumulátora.

Baterka ponúka celkom sedem konštantne regulovaných úrovní výkonu vrátane dvoch zábleskových režimov: stroboskop a SOS využijete na signalizáciu, núdzové situácie a tiež ako výstražné svetlo. Päť štandardných režimov svietenia prekvapí svojimi technickými parametrami: maximálnym výkonom 3200 lúmenov je baterka schopná spoľahlivo nepretržite slúžiť hodinu a tri štvrte, ekonomický režim 30 lúmenov vás prevedie tmou dokonca po dobu 113 hodín. Pre pohodlné ovládanie je baterka vybavená dvoma tlačidlami na boku. Spodným tlačidlom sa ovládajú režimy stáleho svietenia a druhým tlačidlom sa ovládajú zábleskové režimy. Baterka je naviac vybavená rychloodopínacím závesom na opasok, který rozširuje možnosti profesionálneho použitia a značne uľahčuje jej nosenie. Pri spomínanom vysokom výkone príjemne prekvapí váha svietidla, ktorá vrátane akumulátoru dosahuje 645 gramov. Vyrobená je pritom z leteckého tvrdeného hliníka, vďaka ktorému baterka odolá pádom. Hlava svietidla je naviac doplnená o úderný ráfik z nerezovej ocele, ktorý môžu záchranári efektívne využiť pri zásahu, napríklad na rozbitie okna a vniknutie do domu či auta. Baterka Fenix TK65R je podľa štandardu IP68 plne vodotesná do hĺbky 2 metrov a tiež prachotesná. Ergonómia baterky umožňuje postaviť ju na ploché miesto a použiť ako extrémne výkonnú LED sviečku na osvetlenie miestností.

Nová vyhľadávacia baterka TK65R od Fenixu je profesionálne všestranne využiteľná. Okrem už spomínaného použitia medzi policajtmi, záchranármi a bezpečnostnými službami ju ocení napríklad aj rybárska stráž alebo lesníci pri obhliadke revíru.

Všetky parametre svietidla (svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) sú merané v súlade s normou ANSI/NEMA FL 1-2009.

Baterka Fenix TK65R je dostupná na internetovom obchode www.kronium.sk ale aj u ďalších predajcov značky Fenix. Odporúčaná maloobchodná cena je 229,90 Eur.

Náhľadový obrázok - Svietidlo Fenix TK65R je spoľahlivý svetelný dozor pre všetkých profesionálov

Aby bolo legislatíve EÚ učinené zadosť, vedzte, že tento web využíva cookies, ako drvivá väčšina všetkých stránok na internete.
Ďalším používaním webu s ich využitím súhlasíte. Ďalšie informácie >