Fenix predstavuje značku viacúčelových nožov Ruike

Renomovaný výrobca bateriek a čeloviek Fenix uvádza na trh vlastnú značku nožov Ruike s potenciálom využitia pri hobby aktivitách ale aj u profesionálov.

Vreckové zatváracie nože i nože s pevnou čepeľou sú nevyhnutnou pomôckou medzi prívržencami outdooru, lovcami, rybármi, ale rovnako medzi vojakmi, policajtmi a ďalšími profesionálmi. V neposlednom rade si tieto nože zaobstará mnoho mužov ako gadget. Z vymenovaných skupín je zrejmé, že sa pretínajú s priaznivcami výkonných a odolných LED bateriek a čeloviek. Úmysel Fenixu uviesť na trh vlastnú značku kvalitných nožov je preto logickým krokom rozšírenia portfólia svojich výrobkov.

Ruike sú dizajnovo spracované ako nože s pevnou ale aj zatváracou čepeľou. V prípade zatváracích nožov ponúka Ruike modely s poistkou proti nechcenému zatvoreniu Frame lock, kde je poistka súčasťou rukoväte noža. Ponúka tiež nože s planžetovou poistkou Liner lock alebo kombinovaným zaistením Frame lock so zámkom Beta lock, ktorý zvyšuje bezpečnosť použitia v extrémnych situáciách uzamknutím poistky. Vybrané modely zatváracích nožov sú doplnené sponou na uchytenie vo vrecku a vďaka tomu spĺňajú požiadavky kategórie nožov na každodenné nosenie (tzv. EDC). Čepele nožov Ruike sú vyrábané z martenzitovej chrómovej ocele Sandvik 14C28N s optimalizovaným chemickým zložením a kryštalickou štruktúrou. Výrobky značky Ruike spĺňajú nároky kladené na profesionálne nože ako sú napríklad tvrdosť čepele, trvanlivosť brúsenia, ostrosť či odolnosť proti korózii.

Po uvedení na náš trh sa z najväčšieho prvotného ohlasu tešil zatvárací vreckový nôž Ruike 801-SF s rukoväťou z nerezovej ocele v pieskovanej úprave a pákou flipper na rýchle a pohodlné otvorenie. Tento model je proti nechcenému zatvoreniu chránený poistkou Frame lock. Nôž je vybavený sponou na uchytenie vo vrecku a je ideálny na každodenné nosenie. Ďalší veľmi žiadaný zatvárací model Ruike P128-SF taktiež disponuje poistkou Frame lock, ktorú je naviac možné zaistiť zámkom Beta lock. Oproti modelu 801-SF disponuje väčšou čepeľou a preto pôsobí robustnejším dojmom.

Značnému záujmu sa teší aj rešpekt vzbudzujúci nôž Ruike Jager F118 s veľkou a širokou pevnou čepeľou a plnou rukoväťou. Ten skvele padne do ruky vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti so štrukturovaným povrchom z materiálu G10. Jager F118 sa osvedčí ako spoľahlivý a odolný pomocník do tvrdých a náročných podmienok. Nože s pevnou rukoväťou sú žiadané predovšetkým na použitie v prírode, kde nôž okrem svojho hlavného účelu môže plniť aj ďalšie funkcie, ako je napr. štiepanie triesok alebo po zabodnutí do kmeňa stromu poslúži ako stúpačka. Možnosti jeho použitia v drsných podmienkach podčiarkuje taktické púzdro na opasok, ktoré je súčasťou balenia.

Odporúčaná cena Ruike P801-SF je 32,95 Eur, Ruike P128-SF zakúpite za 54,95 Eur, pre Ruike Jager F118 je cena vrátane DPH 76,95 Eur. Dostupné sú, spoločne s ďalšou ponukou nožov Ruike, v internetovom obchode www.kronium.sk ale aj u ďalších predajcov značky Fenix.

Náhľadový obrázok - Fenix predstavuje značku viacúčelových nožov Ruike

Aby bolo legislatíve EÚ učinené zadosť, vedzte, že tento web využíva cookies, ako drvivá väčšina všetkých stránok na internete.
Ďalším používaním webu s ich využitím súhlasíte. Ďalšie informácie >