Fenix hľadá recenzentov nové baterky Fenix TK35 Ultimate s výkonom 3200 lúmenov

Spoločnosť FenixLight odštartovala ďalšiu zo svojich celosvetových kampaní na otestovanie novo upgradované baterky Fenix TK35 Ultimate Edition 2018. V rámci tejto kampane hľadá Fenix testerov z odbornej verejnosti a nadšencov do ručných baterek. Vybraní recenzenti obdržia na vykonanie testu svietidlo Fenix TK35 Ultimate a dva akumulátory Fenix 18650 3500 mAh úplne zadarmo.

Registrácia záujemcov prebieha do 18. októbra 2017, výber testerov prebehne 20. októbra 2017 a následne budú kontaktovaní e-mailom.

Ručná baterka Fenix TK35 Ultimate Edition 2018 nadväzuje na predchádzajúce verzie s výkonom 1800 a 2000 lúmenov. Hlavná inovácia spočíva v použití najvýkonnejšej Cree LED súčasnostiXHP70, ktorá posúva výkon baterky až na 3200 lúmenov. Druhou a nemenej zaujímavou zmenou je doplnenie nabíjacieho micro-USB konektora do batériového držiaka. Dvojicu Li-ion akumulátorov typu 18650 je tak možné nabíjať priamo v držiaku a nie je nutné ich z neho prekladať do nabíjačky.

Vďaka usporiadaniu batérií vedľa seba je baterka prekvapivo krátka a perfektne padne do ruky. Ovládanie je pohodlné a rýchle, pomocou dvoch tlačidiel na konci svetla – hlavným spínačom sa svetlo zapína a druhým spínačom sa prepínajú režimy výkonu. Svietidlo je obzvlášt vhodné na pohyb v ťažkom teréne, pátracie operácie a dohľadanie, ale aj bežné domáce použitie. Predbežná cena baterky je cca 155 Eur.

Čo by mal spĺňať záujemca o testovanie

Dôležitým kritériom pre výber recenzenta je predchádzajúca skúsenosť s testovaním vybavenia (nie je nutná skúsenosť s testovaním svetiel) a publikácie na internete či v inom médiu. Zúčastniť sa môžu profesionáli, ktorí využijú baterku v službe – policajti, hasiči, vojaci, ostraha atď. Ďalej aj horolezci, turisti, poľovníci, rybári a ďalší používatelia baterek. Vítaní sú uchádzači, ktorí majú možnosť uverejniť výsledok testu na viacerých miestach (napr. Časopisy, internetové magazíny, vlastný youtube kanál so slušnou návštevnosťou atď.)

Čo by mala recenzia obsahovať

Recenziu by mal vybraný tester zverejniť a zároveň nás informovať o jej zverejnení do 20 dní od doručenia baterky. Recenzia by mala obsahovať najmä:

Opis baterky a osobné skúsenosti a dojmy z jej používania.
Fotografie, popr. video testovaného produktu, tzn. vzhľad, funkčnosť a detaily.
Fotografie a popis prostredia, v ktorom test prebehol a postupov, ako bola baterka testovaná.
Opis predností a nedostatkov výrobku.
Textová recenzia by mala mať aspoň 1000 slov a min. 10 fotografií.
V prípade, že budete natáčať videorecenziu, tak by mala mať dĺžku 3-10 minút.

Ako sa registrovať

Registrácia uchádzačov prebieha do 18. októbra 2017 cez formulár na stránkach výrobcu (anglicky), ktorý recenzentov vyberie.

Výsledky výberového konania budú zverejnené po 20. októbri 2017 na oficiálnych stránkach výrobcu a vybraní recenzenti budú kontaktovaní e-mailom. Predbežný termín rozoslania testovacích vzoriek je prelom októbra a novembra.

Tešíme sa na vaše prihlášky!

Náhľadový obrázok - Fenix hľadá recenzentov nové baterky Fenix TK35 Ultimate s výkonom 3200 lúmenov

Aby bolo legislatíve EÚ učinené zadosť, vedzte, že tento web využíva cookies, ako drvivá väčšina všetkých stránok na internete.
Ďalším používaním webu s ich využitím súhlasíte. Ďalšie informácie >