Fenix E35 V3.0 je nezdolná baterka do nepohody s extrémnym výkonom

Nové nabíjateľné svietidlo Fenix E35 V3.0 nie je dlhšie ako mobilný telefón, avšak svojim mimoriadnym výkonom 3 000 lúmenov a dosvitom do vzdialenosti 240 metrov dvojnásobne prekonáva diaľkové svetlá osobných automobilov. Tieto parametre, v kombinácii s jednoduchým ovládaním a možnosťou výberu zo 6 svetelných režimov, robia z nového modelu značky Fenix všestrannú baterku nielen pre milovníkov turistiky a outdoorových športovcov, ale aj pre profesionálov zo záchranných zložiek, ktorých nesklame ani v tých najnáročnejších podmienkach.

Špičková technológia

Fenix E35 V3.0 je vybavená špičkovou modernou LED SST-70 od amerického výrobcu Luminus. Táto LED je osadená v ultra tenkom kolimátore inšpirovanom technológiou z automobilového priemyslu. Použitím tejto technológie získalo svietidlo kompaktné rozmery a súčasne tiež plynulo nasvietené zorné pole, čo je ideálne na pohyb v teréne. Fenix E35 V3.0 sa napája pomocou pribaleného li-ion akumulátora 21700 s kapacitou 5 000 mAh a so zabudovaným USB-C konektorom pre pohodlné nabíjanie napríklad z auta či powerbanky. Po plnom nabití dodá svetlo na viac ako dva dni.

Jednoduché ovládanie a pestrá ponuka režimov

Užívateľ si môže vyberať z ponuky šiestich svetelných režimov vrátane špeciálneho stroboskopu pre krízové situácie. Ovládanie je veľmi jednoduché, intuitívne. Zapnutie, rovnako ako prepínanie medzi jednotlivými stupňami výkonu, sa vykonáva pomocou tlačidla umiestneného na bočnej strane svietidla. Tlačidlo zároveň funguje ako indikátor stavu batérie, ktorý je zobrazený farebným podsvietením. Praktická je aj inteligentná funkcia ochrany proti prehriatiu. Akonáhle svietidlo dosiahne prevádzkovú teplotu vyššiu ako 60°C, začne postupne znižovať výkon, kým sa teplota neustáli, a potom sa výkon opäť automaticky zvýši.

Nezdolné, no kompaktné telo

Telo svietidla je už tradične vyrobené z leteckého hliníka, vďaka čomu znesie aj veľmi hrubé zaobchádzanie, tvrdé pády aj nečakaný dážď pri návrate z túry. Jeho odolnosť voči nárazom, prachotesnosť a vodotesnosť 2 metre pod hladinou deklaruje norma IP68. Ďalšou prednosťou novinky Fenix E35 V3.0 sú jej kompaktné rozmery. Svietidlo meria necelých dvanásť centimetrov a váži menej ako 140 gramov. V vrecku nezaberie viac miesta než mobilný telefón a ani pri viacdennej túre nebude zaťažovať. Svietidlo je navyše možné pripnúť pomocou kovovej spony napríklad za opasok alebo vrecko a zabrániť tak jeho strateniu.

Jasná voľba pre náročných turistov i profesionálov

Pre svoje kompaktné rozmery, nízku hmotnosť a skvelý pomer cena/výkon bude nová E35 V3.0 obľúbenou baterkou medzi vášnivými cestovateľmi, ktorí počítajú každý gram záťaže naviac. Vysoký výkon a výborná odolnosť z nej robia ideálne svietidlo pre policajtov, záchranárov či hasičov, ale vynikajúce parametre novej Fenix E35 V3.0 ocenia aj rybári, poľovníci a vôbec všetci, ktorí pri vykonávaní svojej práce alebo koníčka potrebujú spoľahlivé svetlo, ktoré môžu mať stále pri sebe, nech sú doma, vonku, v meste či v prírode.

Všetky kľúčové parametre svietidla (svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) sú zmerané v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009.

Nabíjateľné svietidlo Fenix E35 V3.0 je dostupné v internetovom obchode www.kronium.sk aj u ďalších predajcov značky Fenix. Na stránkach e-shopu nájdete aj podrobnejší návod na ovládanie. Odporúčaná maloobchodná cena je 74,90 Eur.

Náhľadový obrázok - Fenix E35 V3.0 je nezdolná baterka do nepohody s extrémnym výkonom

 

 

 

Aby bolo legislatíve EÚ učinené zadosť, vedzte, že tento web využíva cookies, ako drvivá väčšina všetkých stránok na internete.
Ďalším používaním webu s ich využitím súhlasíte. Ďalšie informácie >