Nechajte sa zlákať farebnými diódami nové taktické baterky Fenix ​​TK32 XP-L

Baterka Fenix TK32 XP-L je vhodná pre profesionálov aj na použitie na dlhej zbrani. Mohutný reflektor ponúka dosvit 422 metrov a svetelný tok až 1000 lúmenov. Farebné diódy integrované do reflektora skvelo poslúžia na signalizáciu, na nepozorovaný pohyb či na lovecké účely, pretože v tme neoslňujú tak ako biele svetlo.

Nová taktická baterka Fenix TK32 XP-L sa stane vaším spoľahlivým pomocníkom na nočných akciách. Jej hlavným svetelným zdrojom je biela LED Cree XP-L HI V3, poskytujúca extrémny svetelný výkon. Navyše je baterka vybavená zelenou diódou, ktorá disponuje výkonom až 165 lúmenov a ožiari objekty vzdialené až 105 metrov, a červenou diódou s výkonom až 105 lúmenov s dosvitom 65 metrov. Pre profesionálov a lovcov sú farebné diódy čoraz žiadanejšími. Prednosťou červeného svetla je najmä to, že nenarúša adaptáciu ľudského oka na tmu, čo môžu oceniť ozbrojené zložky alebo lovci najmä kvôli nenápadnému pohybu v teréne. Poľovníci ocenia to, že zver červené svetlo nevyplaší toľko ako svetlo bielej farby. Zelené svetlo je populárne predovšetkým preto, že ľudské oko je na zelenú farbu veľmi citlivé. Obe farby svetla sú profesionálmi používané aj na signalizáciu.

Baterku Fenix TK32 XP-L je možné napájať dvomi lítiovými CR123A batériami, alebo jedným Li-ion akumulátorom typu 18650. Disponuje celkom štyrmi režimami bieleho svetla s výdržou až 170 hodín a štyrmi úrovňami svietenia farebného svetla. Jednoduché ovládanie zaisťuje taktický spínač v zadnej časti baterky umožňujúci okamžitú aktiváciu polovičným stlačením a druhý spínač, vďaka ktorému sa ľahko a rýchlo menia režimy svietenia vrátane aktivácie farebných diód. Ergonomický dizajn potom dopĺňa vysoko odolná konštrukcia svietidla z duralu. Povrch baterky je chránený proti poškriabaniu tvrdou anodizáciou typu III. Možnosti použitia baterky v drsných vonkajších podmienkach rozširuje tiež garantovaná vodotesnosť až do 2 metrov pod hladinou. Profesionáli využijú aj úderový ráfik na hlave svietidla, ktorý uľahčuje napríklad rozbitie skla pri prenikaní do objektu, alebo môže účinne poslúžiť v prípade sebaobrany.

Súčasťou balenia je praktické pevné nylonové puzdro, ktoré je možné, vzhľadom na dĺžkovo nastaviteľný popruh, pohodlne pripnúť na akýkoľvek opasok. Puzdro má tiež elastickú časť, do ktorej je možné umiestniť jednu náhradnú Li-ion batériu, prípadne aj iný menší predmet, ako napríklad malý nôž, USB kľúč či malé multifunkčné kliešte. Ako voliteľné príslušenstvo sú k dispozícii aj rôzne druhy montáží na upevnenie na dlhé zbrane. Na ovládanie takto upevneného svetla potom oceníte tiež vzdialený tlakový spínač AER-03.

Všetky parametre baterky – svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť – sú merané v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009.

Baterka Fenix TK32 XP-L je dostupná v internetovom obchode www.kronium.sk aj u ďalších predajcov značky Fenix. Odporúčaná maloobchodná cena je 94,90 € vrátane DPH.

Náhľadový obrázok - Nechajte sa zlákať farebnými diódami nové taktické baterky Fenix ​​TK32 XP-L

tk32-8

Aby bolo legislatíve EÚ učinené zadosť, vedzte, že tento web využíva cookies, ako drvivá väčšina všetkých stránok na internete.
Ďalším používaním webu s ich využitím súhlasíte. Ďalšie informácie >