Malú čelovku Fenix ​​HL10 zdobí multifunkčnosť aj prestížna cena ISPO

Ponuku čeloviek značky Fenix ​​rozširuje miniatúrny univerzálny model HL10, ktorý na jedinú mikrotužkovú batériu poskytuje solídny výkon 70 lúmenov a dosvit 30 metrov. Použiť ju navyše môžete aj ako praktické ručné svietidlo.

V ponuke Fenix ​​zaiste nájdete oveľa výkonnejšie čelovky, ale nová HL10 zaujme predovšetkým miniatúrnou veľkosťou a širokými možnosťami svojho využitia. Porotcovia prestížneho športového veľtrhu ISPO nenechali jej prednosti bez povšimnutia a čelovku Fenix ​​HL10 vyhlásili najlepším outdoorovým produktom roka v kategórii „Lightning & Energy.“ Hliníkové telo čelovky je možné z hlavového držiaka ľahko vybrať a okamžite máte v ruke svetelne zdatnú ručnú minibaterku. Na hlave svietidla je na použitie pripravený praktický difuzér z tvrdeného priesvitného plastu, ktorého pootočením zmeníte zaostrený kužeľ v rovnomerne rozptýlené svetlo do najbližšieho okolia. Svietidlo je konštrukčne premyslené tak, aby mohlo aj samostatne stáť a poslúžiť tak ako užitočná „LED sviečka.“

Najsilnejší režim so 70 lúmenmi s výdržou 1 hodinu, dostačuje pre bežné večerné bežecké tréningy. Stredný režim výkonu s 30 lúmenmi ponúkne dostatok svetla napríklad na bezpečnú chôdzu po temnej krajnici cesty po celkovú dobu 3 hodiny a 10 minút. Nízky režim prináša až 26 hodín svietenia, ktoré využijete napríklad na čítanie v stane. Maximálnej doby výdrže dosiahnete pri použití lítiovej Energizer L92, prípadne odporúčanej nabíjacej NiMH batérie, so štandardnou alkalickou mikrotužkovou batériou počítajte s kratšou výdržou. Od kvalitných čeloviek užívatelia dnes očakávajú nielen obstojný výkon a výdrž, ale aj odolnosť a praktickosť ich konštrukcie. Fenix ​​HL10 sa osvedčí aj v skutočne náročných vonkajších podmienkach. Jej telo je nárazuvzdorné a vodotesné až do hĺbky 2 metrov. Hlavový popruh je vyrobený z materiálu, ktorý pri pohybových aktivitách absorbuje pot a vlhkosť. Čelovkou je možno v držiaku ľubovoľne otáčať a nastaviť si tak vhodný uhol svietenia. Ovládanie režimov svietenia je vďaka jedinému ergonomicky umiestnenému tlačidlu jednoduché a bezproblémové. Praktickosť podčiarkuje aj jej „mušia“ váha iba 33 gramov.

Ak sa venujete rekreačne športu a iným outdoorovým aktivitám, táto čelovka vám bude slúžiť ako verný a spoľahlivý spoločník pri trénovaní vonku po západe slnka. Turistika, kempovanie, vodácke víkendy, aj to sú aktivity, pri ktorých sa Fenix ​​HL10 plne osvedčí. Kvalitné čelovky sa už tiež stávajú bežnou súčasťou vybavenia domácností a domov pre prípad výpadku elektriny, alebo na aute, nezávislé a spoľahlivé svetlo dnes so sebou tiež vozí väčšina zodpovedných vodičov. V neposlednom rade s ňou vďaka trom farebným prevedením (zlatá, fialová a čierna) urobíte radosť deťom či partnerke. Navyše tým prispejete k ich bezpečiu pri možnom pohybe vonku po súmraku, alebo za zníženej viditeľnosti. LED svetlo vodiča upozorní na prítomnosť chodcov oveľa výraznejšie ako zákonom stanovený reflexný pásik, ktorý môže byť navyše náhodne prekrytý záhybom oblečenia. Možností využitia tejto malinkej, ale výkonnej čelovky je veľké množstvo. Vzhľadom na jej parametre a univerzálnosť, sa ako veľmi zaujímavá javí aj jej cena.

Všetky parametre čelovky – svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť – sú merané v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009

Čelovka Fenix ​​HL10 je dostupná v internetovom obchode www.kronium.sk aj u ďalších predajcov značky Fenix. Odporúčaná maloobchodná cena je 26,90 € vrátane DPH.

Náhľadový obrázok - Malú čelovku Fenix ​​HL10 zdobí multifunkčnosť aj prestížna cena ISPO

Fenix-HL10

Aby bolo legislatíve EÚ učinené zadosť, vedzte, že tento web využíva cookies, ako drvivá väčšina všetkých stránok na internete.
Ďalším používaním webu s ich využitím súhlasíte. Ďalšie informácie >